opening

Opening Manifestatie Vrije Academie-Psychopolis

Op zaterdag 12 juni vindt om 15.00 uur de opening van de Manifestatie Vrije Academie-Psychopolis plaats in Pulchri Studio (Lange Voorhout 15, Den Haag).

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we de opening op 12 juni helaas met maar een beperkt aantal mensen vieren (maximaal 40 personen). Opdat iedereen op de een of andere manier kan deelnemen aan de festiviteiten, hebben we niet alleen een opening op 12 juni (die ook via een livestream te volgen is), maar organiseren wij ook twee ‘pop-up-openingen’. Deze twee ‘pop-up-openingen‘ vinden plaats op woensdag 16 juni en zaterdag 19 juni.

Om de kans op ontmoetingen met oude bekenden te vergroten, stellen we voor dat de oud-deelnemers van de De Gheijnstraat bij voorkeur op de ‘pop-up-opening’ op woensdag komen en de oud-deelnemers van de Paviljoensgracht bij voorkeur op zaterdag. Komt dat je niet uit? Uiteraard ben je welkom op welke dag je maar wilt. Op beide dagen zullen Saskia Gras en Paul de Mol de exposities feestelijk inleiden. Er is tijd om zowel de expositie in Pulchri als in de Haagse Kunstkring te bezoeken en er zal een drankje klaarstaan in de Kunstkring.
Kortom, er zijn vier mogelijkheden om de Manifestatie feestelijk in te luiden.
 • Je heft op zaterdag 12 juni live samen met ons het glas.
 • Je kijkt en luistert mee naar de opening vanuit je leunstoel via een livestream.
 • Je komt naar de ‘pop-up-opening’ op woensdag 16 juni om 14.00 uur in Pulchri Studio.
 • Je komt naar de ‘pop-up-opening’ op zaterdag 19 juni om 14.00 uur in Pulchri Studio.

Aanmelding

Meld u aan via onderstaand formulier.

Let op: pas na bevestiging van onze kant is uw aanmelding voor een van de festiviteiten definitief. Dat klinkt streng, maar door de corona-maatregelen kunnen wij helaas niet anders.

  Opening Manifestatie Vrije Academie-Psychopolis

  Ik geef mij op voor de opening op zaterdag 12 juni om 15.00 uur in Pulchri. - VOLGEBOEKT - zet mij svp op de wachtlijst
  Ik ontvang graag de link om de opening via een livestream te volgen.
  Ik geef mij op de voor 'pop-up-opening' op woensdag 16 juni om 14.00 uur in Pulchri, speciaal voor deelnemers en begeleiders van de De Gheijnstraat.
  Ik geef mij op de voor 'pop-up-opening' op zaterdag 19 juni om 14.00 uur in Pulchri, speciaal voor deelnemers en begeleiders van de Paviljoensgracht.

  Persoonlijke gegevens:

  12

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]